Kategori: Toilet

thai massage tilst langenæs thaimassage

Langenæs Thaimassage - Aarhus, Denmark - Massage Service Langenæs Thaimassage - Massage - Langenæs Alle 15A, Århus Langenæs Thaimassage, Aarhus, Denmark. Sections of this page. Press alt / to open this menu. Thaimassage Aarhus ApS Århus Maneerat Wellness - Traditionel Thaimassage Thai Massage Home Massage, service Aarhus, Denmark. 222 people checked in here. Morten Norup Vestergaard. thai massage tilst langenæs thaimassage Perfekte behandlingsrum med dejlig varme brikse og håndklæder. Tak for god behandling. Dejligt sted, og et meget venligt personale. Annonce, fantastisk omgang massage, der endelig ser ud til at få bugt med en dårlig nakke og en øm skulder. Jeg har nu flere gange været til thaimassage og det er helt fantastisk! Parter til ting, som vi synes er nødvendige, for at få hjemmesiden til at fungere. Jeg kan varmt anbefale Thaimassage Aarhus til alle på min vej. Are you a human? God og seriøs massage som virker.

Videos

He licks my wet pussy while squeezing my busty Asian boobs. Meget professionel og dybdegående. Jeg er kommet der igennem mange år og har altid været ovenud tilfreds. Og derfor har jeg booket tid igen, og kommer til det hver måned. Køb et gavekort 1 person - klik for priser. Rigtig god oplevelse, som er langt bedre end den traditionelle behandling, som man kan få ved en fysioterapeut. Jeg synes det var meget mere behageligt og afslappet end alle de andre thaimassører i byen :-) Kh Signe. Ved massagen trykkes der på en lang række punkter fordelt over hele kroppen. . Havde været fedt med rene håndklædér, så man ikke lå i det samme som dem der havde været der tidligere på dagen. Annonce, det er uden tivivl den bedste massage jeg nogensinde har fået.

Thaimassage Aarhus: Thai massage tilst langenæs thaimassage

Vi befinder os i hjertet af Aarhus. God service, god massage, godt sted at komme, hilsen. En forholdsvis hård men effektiv massage. De gør et godt stykke arbejde. Jeg har allerede booket endnu en tid. Acceptere, læs mere, privacy Cookies Policy. Serviceminded100, erfaren massør100 fokus på kunden100, på vores hjemmeside bruges cookies udelukkende af os til statistik og. Både når jeg har ondt et sted, eller bare ville forkæle mig selv lidt, så har det altid været absolut fantastisk og dejligt! Vores Traditionel Thaimassage er meget effektiv hvis du skal have behandlet kroniske smerter i kroppen, migræne og meget andet. Traditionel Thaimassage - massage til din ømme krop. Meget venligt personale og en meget kompetent massør. Filtrér efter: En ordentlig omgang grundig massage, kan thai massage tilst langenæs thaimassage kun anbefales. Men selve massagen var god. Der er gode parkeringsmuligheder tæt på os, vælg eksempelvis Rosenkrantzgade eller Bruuns Galleri. Bare super godt, altid god behandling - kan anbefales. Please complete the bot challenge below. Lidt larm/uro ude fra venteområdet/personalerum, men massagen var så god, at det ikke gør så meget. De er venlige mennesker der yder god kompetent behandling. Når du bestiller tid hos Thongonn massage, Kan du være sikker på, fokussen hundrede procent vil være på dig som kunde. Text a link to your phone so you can quickly get directions, see photos, and read reviews on the go!, your carriers rates may apply. Gå til online book, par massage - klik for priser. Annonce, de er super dygtige og professionelle. Det kan kun anbefales! Det er ikke bare en standardmassage de giver, de giver den massage der passer præcis til kunden og man kan tydeligt mærke forskel allerede efter første behandling. De er bare bedre og mere effektive end de andre jeg har prøvet - den eneste jeg har prøvet, der er ligeså god, koster næsten det dobbelte. Annonce, der er en venlig og behagelig stemning og massørene er meget kompetente. Skønt sted, dejlig massage! Annonce, helt fantastisk koncentreret og dygtig massøse! Check your phone to view the link now!

Thai massage tilst langenæs thaimassage - Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *