Kategori: Blondiner

verdens største kvinder bryster på stranden

skal vi giftes. Kronprins Frederik pludselig opereret: Må aflyse alle aftaler. Men hvordan tjener hun så de mange penge? Natascha Linea i modvind efter datterens forandring: Det er ikke et overgreb. Efter en brystsvømmetur rundt i bassinet var meldingen klar: - Det er dejligt at svømme rundt. Ifølge hende selv, så giver hun foredrag, arbejder som pornomodel og så har hun også en hjemmeside med en million abonnenter, der kan se hende live. Hun føler sig velsignet, og de enorme bryster generer hende ikke - rent helbredsmæssigt. Men på trods af, at lægerne har anbefalet hende at få en brystreduktion, så har hun ikke overvejet at få dem reduceret.

Verdens største kvinder bryster på stranden - Nøgne

Men kroppen skal opleves som en naturlig ting, og der skal ikke være så meget sex omkring den, siger Maria Høeg, der har taget initiativ til aktionen, hvor kun unge kvinder deltog. Billederne viser nemlig verdens største bryster naturlige bryster, vel at mærke. Forneden kan du se et klip med flere billeder af Annie Hawkins-Turner). Fem år senere blev de gift. Hannah Melissa giver sig selv nye bryster i fødselsdagsgave.

Verdens største kvinder bryster på stranden - Her er

Annie Hawkins-Turner har i forbindelse med sit 25 års jubilæum valgt at oprette en virksomhed, der leder efter unge storbarmede kvinder. Gossip, afsløring: Populær vært er blevet gift. Her har hun blandt andet fortalt, at brysterne begyndte at vokse, da hun var ni år gammel, og at de stadig vokser den dag i dag for den barmfagre kvinde lider nemlig af en tilstand kaldet gigantomastia, som får brysterne til at vokse uhæmmet. Hun tjener ifølge, new York Post millioner af dollar på brysterne, som ifølge Guinness Rekordbog har været de største naturlige bryster i verden siden 2000. Glad Linse afslører: Jeg har fundet en mand. Der er flere, der har sagt til mig, at de kunne designe en bh, men ingen har et materiale, som kan klare vægten, siger Annie Hawkins-Turner. Ven afslører prins Henriks vilde hemmeligheder: Sov med pistol under puden og blev truet af gangstere. Men vi vil selvfølgelig overveje, om det kommer til at støde nogen, siger Poul Henning Jørgensen. Se billederne af den charmerede villa. De generer mig ikke på en sådan måde, at jeg føler behov for at få dem reduceret, siger Annie Hawkins-Turner, der i stedet har gjort kæmpe-kasserne til en pengemaskine.

Verdens største kvinder bryster på stranden - Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *