Kategori: Blondiner

undervognsbehandling tyskland xxdark dk

låne en lånebil. Inderskærme af plastik i hjulkasserne og plastikskjolde i forbindelse med undervognen bliver afmonteret og selve bil-karrosseriet bliver komplet tildækket, så det ikke bliver beskidt i forbindelse med behandlingen. Din bil er nemlig ikke beskyttet mod det danske klima, hvor skiftende temperaturer og høj luftfugtighed betyder, at der lynhurtigt fortættes fugt i både karosseri, undervogn og hulrum. Find dit lokale pava Center og hør mere om, hvilket behandling vi anbefaler til netop din bil, få en god pris og hør, hvordan vi bedst rustbeskytter din bil.

Få rustbeskyttet bilen: Undervognsbehandling tyskland xxdark dk

Tilbud gælder ikke busser, lastbiler og 4x4. Vi har årevis af erfaring, og vi garanterer at din bil bliver behandlet som var det vores egen. Efteråret 2012 bød blandt andet på en undersøgelse fra FDM vedrørende rustbeskyttelse af biler. På sigt kan rust mindske den pasive sikkerhed på din bil og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i dig og din families sikkerhed. En undervognsbehandling med rustbeskyttelse kan altid betale sig.

Videos

Spar: Undervognsbehandling tyskland xxdark dk

Dinitrol er ren kvalitet og med sådan en behandling er bilens levetid markant forbedret. 17 og dermed er dagens deal et godt påskud for en hurtig handletur over grænsen. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis! Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen. Undersøgelsen har et meget tyndt lag beskyttelse, som slet ikke rækker overfor det hårde, skandinaviske vintervejr. Aftalepart (Firma aSD Automobilie, heideland Ost Handewitt, telefonnummer). Hos Dinitrol Center Odense NV får du altid dokumentation for vores arbejde med vores Dinitrol Fotodokumentation. Hvis du afleverer din bil senest. Betingelser: Max 100 værdibeviser til salg, værdibevis udløber, bestil tid til undervognsbehandlingen på tlf. Flere nye, mindre biler har ry for at have mindre rust-beskyttelse og især her er det værd at sætte ind tidligt!

Undervognsbehandling tyskland xxdark dk - Pris på pava

Vælg altid rigtigt først gang, når det handler om rustbeskyttelse, vælg Dinitrol. Du får også 1 års garanti og et certifikat på behandlingen. Find dit lokale pava Center her. Læs mere om pavas undervognsbehandling her, vælg en autoriseret pava Forhandler, hos pava har vi rustbeskyttet biler siden 1974 med pavas unikke og specialudviklede tyndflydende rustbeskyttelse. Generelt anbefaler FDM ud fra undersøgelsen, at man får sin bil rust- og/eller undervognsbehandlet.

Undervognsbehandling tyskland xxdark dk - Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *