Kategori: Blondiner

odense luder dejlige bryster

Bind. en ven- Tilføjet af: Rebekka Dorph - En jordbærhjelm Rødhåret -Max Johansen Tilføjet af: Daniel - Du er så fed at du har nutella i blodet Tyk? Citibank havde i december et reklamefremstd over nettet og p mobiltelefoner hvor folk kunne f sat 1000kr.

Odense luder dejlige bryster - En uforglemmelig

Dem der tilføger deres lorte udtryk til denne side! Tilføjet af: Anders - har du mos i røven din taberjyde kom i gang -en københavner der snakkede i telefon Tilføjet af: Lasse bergkvist - Ikke den sprødeste kiks i pakken ikk den mest smarte -hjemmelavet. De fucker dig s meget. Er vi blevet s matrealistiske og skal vi have "rd" til at f brn! En ulidelig lang cremet sang, som sikkert handler om livet, krligheden, glde osv osv osv. Det er s usselt, som noget kan vre, jeg ville jo nok overleve de 39 kr, men gider slet ikke kbe deres discounttj. Oprettet: Kl: 17:16:00 jd Jeg brkker mig snart over leasy - dem og ders evendige selvhjtidelige gylle Lille kloge Peter, eller hvad han nu hedder i disse dage - besger en snot dum familie, der overhovedet ikke selv kan tnke - Han giver den "gode". Oprettet: Kl: 12:56:00 Thomas Den vrste reklame for tiden er den for jysks 1000 butik n foregr sdan at Lars Larsen sidder som en nyhedsoplser og siger med sin grimme stemme, og sin goe gamle jyske accent, noget i stil med: "Idag har jeg ren. Canal Digital - det er jer med de vrste tv-reklamer.

Videos

Deutsche fick luder aus wolfsburg geil benutzt. Jeg skal lige ud og skide. Oprettet: Kl: 16:19:00 Swedish Meatball Der nye pisse klamme reklame med den studerende der kommer ind i kkkenet efter tandlge og siger "Ingen huller". Og mden hun siger halvfems.goood! Nr han skal fortlle, rber han nrmest, wowowoooooooooou hele reklamen igennem og jenbrynene krer op og ned. Tilføjet af: christina - Gajolsmugler Kvinde med små bryster -venner Tilføjet af: john - Sædbank pige der har været sammen med mere end en på 1/2 år -vendinne Tilføjet af: jan - Et krammedyr en mobiltelefon i en teenagers hånd(slipper den aldrig) -momse Tilføjet. Tilføjet af: Numsemand - at lukke lort ud at snakke meget -de ander Tilføjet af: Mark - Fjabbeklasker Hmm. Et sted hvor der er et gavekort til en million bananer og et sted hvor der ligger to bananer. Selve udseendet er ikke helt som det skal vre, men hvad meget vrre er, er, at det ser ud til at vi har mistet data for det seneste R!

Escortpiger: Odense luder dejlige bryster

Og alle Tilføjet af: Cecilie Carlsen -.at smadre vandlåsen! Tilføjet af: Simon Augustinus - Du er den stiveste pik i saunaen du er klog -manden ved siden. Læst i spalten "Sværtegade" på bagsiden af Berlingske Tidende, sagt i forbindelse med tidligere chefredaktør Peter Salskov (Se Hør) og hvad han laver på en arbejdsdag ;-) Tilføjet af: Henrik - hold røven i vandskorpen hav det godt -en kammerat Tilføjet af: jeppen - Skal. Alts helt rligt, var min farmor ikk ledig for det havde nsten vret sjovere end at sidde og hre p den gamle nar med hentehr! Det bliver ikke bedre af at vi fr sluttet af med, at nu kan hun bare vre "sig selv". Jeg er s trt af at se en eller anden mor st og se frustreret ud over en eller anden fake grsplet eller lign. Analsex -TV Tilføjet af: Webber - Så kan du lære det! Ja s hun s i det mindste naturlig og godt ud, men nh nej, altid de samme radmagre, redigerede krager med tnder s store skomager læst danske nøgen modeller som en hest. Kan ikke lige huske Tilføjet af: Irene - 11'er Når man kommer så hårdt i munden på hende at det render ud af næsen. Oprettet: Kl: 09:51:00 Sren Well der findes en nokia reklame der bruger det klassiske theme, men lavet med en guitar i en rock udgave. Det m satme kunne gres bedre, for jeg bliver direkte gal og irriteret hver gang jeg ser denne reklame. Oprettet: Kl: 22:54:00 An er s skide trt af Cliniderm Pure Clean's reklame. Det har da kun gjordt at jeg vil holde mig vk fra rema 1000 butikker. Sidney lee) -Blandt venner Tilføjet af: Sofie - at surfe på det røde hav have menstruation -min søster Tilføjet af: kedsomhed - støder dum person -mig Tilføjet af: støder - slattenberg pik -din mor Tilføjet af: kedsomhed - jeg skal følge negerne til svømning jeg. Mit rd: snup en tudekiks og smut ind p sstersiden eller brug tiden p at skrive tbelige indlg p DEN side. Oprettet: Kl: 14:26:00 Redaktionen Okay. Det str 2-2, og man venter spndt p hvem der vinder dette spndende opgr. Jeg sys faktisk reklamen er ret fed men sangen der er med er hel fantastisk. Oprettet: Kl: 15:54:00 Ren Hansen Vi ved allesammen, at rygning er usundt. Golar en kat -Katten Tilføjet af: Golar! Den er go / smart / sej. De stakkels sm pingvin-brn skal "stjle" fra deres mor, for at f en super over lkker(?) Kinder Pingui, men moren tager bare en og lgger sig p sofaen. Nyt mongol logo (Den samme grimme blomst) Hader jer Telenor hber i gr konkurs Ansvarlig firma: Telenor ASA. nr jeg ser den reklame med el-sparefonden ik, og jeg hrer ham der bssen sige 'du spare for tusind'vis af kroner!' jeg gr aaaaaaaaaamok!

Odense luder dejlige bryster - Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *