Kategori: Blondiner

Brasiliansk Voksbehandling i Aarhus Hos thelook Prøv brasiliansk voks behandling i Århus hvis du ønsker en holdbar hårfjerning i skridtet. Brasiliansk voksbehandling - eller brazilian wax - er en intim voksbehandling til kvinder, hvor hårerne fjernes effektivt med skånsomt. Kosme2logen Herredsvej Århus V / Herredsvej Århus V Tlf.: E-mail. Brasiliansk voks Intim hårfjerning kaldes ofte for Brasiliansk Voks - også selv om behandling ikke udføres med voks. Jeg gennemfører dog hårfjerningen med sukkerkaramel - Brasiliansk Sugaring. Hårfjerning hos Kosme2logen - Århus Brasiliansk voks - intim hårfjerning / Århus Brasiliansk voks i Århus Er der nogle som har prøvet at få en brasiliansk voks hos The-look i Århus? Evt prøvet et andet anbefalelsesværdigt sted? De tager 350 kr for det hos The-look for en Lycon voks behandling. Priser på voksbehandling (hårfjerning med voks) i Århus.

Voksbehandling (hårfjerning med: Nøgene brasiliansk voks århus

Vi har i alt 6 forskellige vokstyper i klinikken, så vi kan skræddersy en perfekt voksbehandling på dig. Voksbehandlinger, hos greenhouse har vi fast voks, flydende voks, alm. Sukker 430,-, lår 360,-, lårbikini/tanga 460,-, lårbikini/tanga. Overvejer du at få fjernet hår? Alt værktøj, der berører huden, er nyt eller steriliseret for at undgå infektioner eller andre komplikationer. Afbudspolitik: Husk at afbud skal senest ske 24 inden den aftalte tid, ellers betales den fulde behandlingspris. Sugaring og Voks : Inden du møder op til en voksbehandling eller sukkerbehandling, bør du sikre dig at alle hårene er min. Bikini / tanga.

Voksbehandling i Århus: Nøgene brasiliansk voks århus

Næsebor 250,-, ved flere behandlinger gives rabat! Hårlængde er selvfølgelig forskellig fra person til person, så kontakt vores voksbehandlere Karina og Sofie for rådgivning vedr. Brasiliansk Voksbehandling, voks brazilian 420,-, bestil tid til Brasiliansk voks, der findes mange forskellige vokssystemer og teknikker til brasiliansk voks behandling, og vi har prøvet en hel del af dem. På den måde opnår vi det bedste resultat. Voks, sukker til kroppen og sukker til sarte områder. Det anbefales ligeledes at man plejer det voksede område med et passende produkt eks. I vores klinik anbefaler vi altid, at hårene forud for behandlingen er 5-10 mm, hvilket svarer til 2-3 uger siden sidste barbering med skraber. Fordelen ved Lycon vokssystem er for os helt klar. Få den mindst smertefulde intim voksbehandling, brazilian Wax udføres med lycon lycodream Stripless Hybrid Wax som er vores foretrukne voks til intim voks og wax brazilian. En brasiliansk voksbehandling er til dig der ønsker en glat og hårfri fornemmelse på skambenet og skamlæberne samt omkring anus. På den måde sparer du op til 30 på plastikkirurgi og helt op til 70 på andre behandlinger. Det anbefales at behandlingen gentages med jævne mellemrum da hærvæksten vil mindskes ved hyppig hårfjerning.

Nøgene brasiliansk voks århus - Efterlad en kommentar

Efterlad en kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *